علت قاعدگی سنگین

علت قاعدگی سنگین

هنگامی که موضوع قاعدگی مطرح می شود، تمامی دوره های آن شرایطی برابر را ایجاد نمی کنند. برخی بانوان قاعدگی های سنگین‌تر را تجربه می کنند. و در شرایطی که این مساله نباید در ابتدا موجب نگرانی شما شود، اما گاهی اوقات ممکن است مساله ای موجب ایجاد تغییر در قاعدگی های شما شده باشد و در صورت تداوم قاعدگی های سنگین و غیر معمول باید با پزشک خود صحبت کنید.

به گزارش ویمنز هلث"، بانوان بدون تردید از این مساله که چه شرایطی برای آنها عادی محسوب می شود، آگاه هستند. اما در صورت تجربه مساله ای غیر معمول که به مدت سه ماه ادامه داشته است، مراجعه به پزشک ایده خوبی محسوب می شود. در ادامه با برخی دلایل قاعدگی های سنگین بیشتر آشنا می شویم.

قرص های ضد بارداری خود را تغییر داده اید

با در نظر گرفتن این مساله که قرص های ضد بارداری هورمونی اغلب دوره های قاعدگی را تنظیم و سبک‌تر می کنند، منطقی است که با تغییر آنها و استفاده از قرص های غیر هورمونی یا قطع مصرف به طور کامل با قاعدگی های سنگین‌تر مواجه شوید. و اگرچه آی‌یودی ها می توانند قاعدگی ها را سبک‌تر کنند، اما آی‌یودی های غیر هورمونی نیز در بیشتر بانوان منجر به قاعدگی های سنگین‌تر می شوند. در صورت تداوم خونریزی های سنگین به مدت سه ماه مراجعه به پزشک را فراموش نکنید.

در مرحله پیش از یائسگی قرار دارید

در شرایطی که بسیاری از بانوان جوان ممکن است خود را واجد شرایط قرار گرفتن در این دسته ندانند، اما مرحله پیش از قاعدگی - مدت گذار 4 تا 10 ماهه که به یائسگی ختم می شود - می تواند حتی برای بانوان 30 ساله نیز شکل بگیرد. شما نمی توانید زمان دقیق یائسگی را پیش بینی کنید، اما تغییرات قاعدگی نخستین نشانه از تغییرات مرتبط با یائسگی محسوب می شوند.

از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنید

داروهای ضد انعقاد خون، اغلب به عنوان رقیق کننده های خون ارجاع می شوند، اغلب برای کمک به تجزیه لخته های خون خطرناک تجویز می شوند. در شرایطی که داروهای ضد انعقاد خون مانند آسپرین به جریان راحت‌تر خون در بدن کمک می کنند، و بر همین اساس، خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهند، اما همچنین این امکان را فراهم می کنند تا خون آزادانه‌تر به سمت پایین حرکت کند.

یک اختلال خون دارید

قاعدگی های سنگین غیر معمول ممکن است نشانه ای از یک اختلال خونی باشند. در شرایطی که انواع مختلفی از بیماری های خونی وجود دارند، بیماری فون ویلبراند یکی از نمونه های رایج است که افراد مبتلا به آن فاقد یک پروتئین ویژه انعقاد خون هستند.

فیبروئید (فیبروم) رحمی دارید

فیبروئیدهای رحمی، تومورهای غیر سرطانی کوچکی هستند که در رحم رشد می کنند. در شرایطی که ممکن است ترسناک به نظر برسند، اما مواردی بسیار شایع‌تر از آن چیزی هستند که فکر می کنید. یکی از علائم اصلی فیبروئید رحمی خونریزی های سنگین است که گاهی اوقات با لخته های خون یا خونریزی بین دوره های قاعدگی همراه است. فرد باید برای بررسی دقیق شرایط به پزشک مراجعه کند. درمان فیبروئید رحمی گاهی اوقات می تواند به سادگی استفاده از قرص ضد بارداری یا شکل دیگری از داروهای غیر ضد بارداری باشد.

سندرم تخمدان پلی کیستیک دارید

بانوان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می توانند خوشه ای از کیست ها (اغلب با یک رشته مروارید مقایسه می شود) را در تخمدان های خود داشته باشند که می تواند به تجربه قاعدگی های سنگین‌تر منجر شود. تخمک گذاری، که برای بانوان مبتلا به سندرم پلی کیستیک نامنظم است، موجب ریزش دیواره درونی رحم می شود. اگر این محرک غایب باشد، ضخامت دیواره درونی رحم افزایش می یابد و بعد موجب قاعدگی های سنگین‌تر می شود.

به عفونت مبتلا هستید

این مورد شامل عفونت های قابل انتقال از طریق رابطه جنسی می شود. گونوره، کلامیدیا یا هر گونه عفونت روی دیواره درونی رحم می تواند موجب شکل گیری خونریزی های سنگین شود. در نتیجه، اگر تجربه رابطه جنسی محافظت نشده را داشته و متوجه قاعدگی های غیر معمول شده اید، مراجعه به پزشک و بررسی شرایط در کوتاه‌ترین زمان ممکن ایده خوبی است. اگر به یک بیماری آمیزشی مبتلا هستید، داروهای مختلفی برای کمک به درمان آن در دسترس هستند.

منبع : عصر ایران


 
مطلب پیشنهادی سایت تنظیم خانواده
 
 

 

 

 

این مطلب در تاریخ 2018-01-13 08:54:15منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مقالات پزشکی و بهداشتی
تعداد بازدید
11376





نظر شما در مورد مطلب علت قاعدگی سنگین چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




نکات مهم برای دختران هنگام ازدواج
نکات مهم برای دختران هنگام ازدواج

سوالاتی که باید قبل از ازدواج پاسخ دهید
سوالاتی که باید قبل از ازدواج پاسخ دهید

چه مدت بعد از زایمان قاعدگی شروع می شود
چه مدت بعد از زایمان قاعدگی شروع می شود

تفاوت حمله قلبی زنان با مردان
تفاوت حمله قلبی زنان با مردان

آیا اسم می تواند در سرنوشت انسان تاثیر بگذارد
آیا اسم می تواند در سرنوشت انسان تاثیر بگذارد

محتوای پیامکهای ارسالی بین زنان و مردان
محتوای پیامکهای ارسالی بین زنان و مردان










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

27713

بازدید امروز:

18688

بازدید دیروز:

266463651

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام